2/1/2021 Chris over Mam wil je dit vaker maken? VEGAN: Anne heeft me met haar boek uitgedaagd meer te experimenteren met de ingrediënten in mijn koelkast. Van de gebaande paden af te wijken en gewoon te proberen. Tempéh door een stamppot of ovenschotel? Why not? Ik ben gek op koken en haar recepten staan open om je eigen draai eraan te geven, of die van je kids, zodat jullie allemaal aan tafel kunnen genieten van een voedzame & eerlijke maaltijd. Aanrader!

1/1/2021 Maaike over Mam wil je dit vaker maken? VEGAN: Een boek vol heerlijkheden zonder dierenleed, dat is fantastisch! In het boek tref je veel recepten aan, ingedeeld op eetmomenten. Ze zitten tjokvol groenten, fruit en andere gezonde producten. Geen meuk, geen gedoe en wel heerlijk en gezond eten. Ik vind het een heel fijn boek, vol met leuke tekeningen en foto's ook .

1/1/2021 Amy over Mam wil je dit vaker maken? VEGAN: Wat een leuk boek is dit vol met heerlijke recepten!  Hier ga ik zeker vaker uit koken!

3/4/2020 Marga over Mam wil je dit vaker maken?: WAUW wat een fantastisch boek! Ik heb hem nu al een tijdje in huis en heb dan ook al veel recepten kunnen uitproberen. Elk gerecht smaakt verrassend lekker. Het heeft er voor gezorgd dat ik anders ben gaan kijken naar voedsel en gezond eten. Omdat de gerechten zo snel klaar zijn maar ik voor mijn werk aan nog wel eens een broodje :)

29/9/2019 Jeroen over Mam wil je dit vaker maken?: Ik heb mezelf aangeleerd om in het weekend verschillende gerechten voor de werkweek te koken. Lunch & tussendoortjes kocht ik in de winkel of op het werk. Anne's kookboek heeft mij geïnspireerd om ook lunch & tussendoortjes zelf te maken. En niet alleen meer in het weekend. Ik ben fan geworden van haar koeken, taarten en broden. Een aantal zijn heel eenvoudig en snel gemaakt. Erg lekker en lang houdbaar!

16/9/2019 Hanneke over Mam wil je dit vaker maken?: Geweldig kookboek, simpele recepten en gezond!
Ik kook bijna iedere week wel 2x uit het boek. 
Heel blij mee.

16/9/2019 Veerle over Mam wil je dit vaker maken?: Afgelopen weekend de bananenpannenkoekjes gebakken, samen met de kindjes. Ze vonden het superleuk om te helpen en ze smaakten zo heerlijk zoet, en dat zonder toegevoegde suikers - honing of siroop bleek echt niet nodig ;) Het is een heel leuk (en simpel) boek om uit te koken, de gerechtjes zijn heerlijk puur. En de mooie vormgeving en prachtige foto's maken het extra leuk om er doorheen te bladeren en iets uit te kiezen.

5/9/2019 Rosa over Mam wil je dit vaker maken?: This book not only offers delicious recipes but is also beautifully illustrated and designed and has a personal touch that makes you feel as if the author is talking directly to you! I bought it as a special gift for my daughter and she loves it! Thank you and can't wait to see more!

© 2019 - 2024 mamwiljeditvakermaken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel