POMPOEN IN TORTILLA UIT DE OVEN! voor 6 personen

Ingrediënten: 1 bio pompoen, 2 paprika's (geel en rood), 5 stengels bleekselderij, 1 ui, 1 sjalot, 1 rode peper, 3 el plantaardige olie, 3 el tomatentapenade, 2 el vegan pesto, 1 el Mexicaanse kruiden, zout naar wens, 400 gram kidneybonen, 200 gram gekookte linzen, paprika-chili tortilla's van AH. Garnering: vegan kaas, gesneden jalapeno pepers, rucola.

 

Bereiding: Was de pompoen en verwijder de zaden. Snij de pompoen, paprika, ui, sjalot heel klein en de bleekselderij in boogjes. Meng de groenten met de olie,tomatentapenade, pesto en kruiden. Zet een half uur in de oven op 200 graden.

Haal uit de oven en meng de uitgelekte kidneybonen en linzen erdoor. Doe 3 el van het gerecht in een tortilla, garneer eventueel  met jalapeno pepers en kaas, vouw dicht en prik er een cocktailprikker door. Zet de gevulde tortilla's nog zo'n 5 à 10 minuten met de rest van het gerecht in de oven. 

Lekker met rucola. Eet smakelijk!

© 2019 - 2021 mamwiljeditvakermaken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel