Duo bananencake

 

3 el lijnzaad, 9 el water, 100 gram amandelmeel, 100 gram havermeel (gemalen havermout), 100 gram pecannotenmeel (gemalen pecannoten), 1 tl baksoda, 2 el kokos, 2 el cacao, 3 grote bananen, 6 medjooldadels, scheut citroensap, amandelschaafsel.

Meng in een kommetje het lijnzaad met water en laat even staan. Meng het meel met baksoda en kokos. Doe de bananen en de ontpitte dadels in een blender of keukenmachine en mix het. Voeg lijnzaadmengsel en citroensap toe en meng het. Voeg alles samen en meng het nogmaals goed. Deel het beslag door twee, voeg de cacao aan één van de mengsels toe en meng. Bekleed een kleine cakevorm met bakpapier en giet eerst het lichte beslag erin en dan het donkere. Bestrooi  met de amandelschaafsel. 

Bak ongeveer 35 minuten in de oven op 180 graden.

© 2019 - 2020 mamwiljeditvakermaken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel