Pittige peen uit de pan

Een heerlijk gerecht met Indiaas tintje!

1 ui, 1 rode ui, 2 tenen knoflook, 1 pastinaak, ongeveer 8 wortels, 5 el pittige hummus, 1 koolrabi, halve tl gemberpoeder, zout, peper, 1 blikje tomatenpuree, 1tl Garam masala, 300 gram doperwten. optie: falafelballetjes

Snipper ui en knoflook. Snijd wortels, pastinaak en koolrabi in kleine blokjes. Bak ui en knoflook op in een beetje olijfolie met Garam masala, tomatenpuree, zout en gemberpoeder. Voeg de groenten toe. Bak even mee en voeg dan een scheut water toe om het te garen. Voeg telkens water toe tot de groenten gaar is. Leng de hummus aan met water tot een sausje en voeg dit samen met de doperwten toe aan het gerecht. Bak in een andere pan eventueel de falafelballetjes in een beetje plantaardige olie en voeg ze toe aan het gerecht. 

Lekker met ijsbergsla en naanbrood.

© 2019 - 2020 mamwiljeditvakermaken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel